Pracovní úřad a podpora
Já hlavně nechápu,proč temihle hemzy znovu tuhle diskusi otvírat,navíc zrovna mikir,kterej se parazitovanim pomalu chlubí.
K tomu poslednímu příspěvku, nikdo se nepohorsuje nad tím, že požádas o podporu pokud ji potřebuješ a máš na ni nárok,tak moc nechápu jeho smysl,ale buď tak hodnej a ani mi ho neobjasnuj,určitě s tím tady dokážeme žít.
eremi nicim se nechlubim a na nikom neparazituju , makam v Irsku radu let stejne jako jsem tvrde makal v CR a kdyz ty podminky nebyly dle predstav , tak jsem jako kazdy normalni clovek hledal lepsi a po tu dobu nez jsem nasel me nalezela v CR i v Irsku podpora , ze se chovaji v Irsku zcela jinak neni mou chybou a kdyz me samotna pracovnice na urade rekne ze to pro mne neni vyhodne ,tak snad mam rict , ze vezmu neco nevyhodneho ,jen pro jakysi pochybny moralni kredit ? a vubec bych to neotviral , kdyby tu nebylo tolik reakci ,od lidi co to odsuzuji
Nevidim na tom nic spatneho ukoncit pracovani pomer treba 3 mesice cestovat a pak zase nastoupit tam kde mi to vyhovuje a nevidim na tom ani nic nemoralniho chtit po statu neco co mi za leta co jsem odvadel dane nalezi
Uz se k tomu vic vyjadrovat nebudu
nečetl jsem všechny odpovědi zde, ale řešil jsem to samé. Od nového zaměstnavatele jsem dostal smlouvu o budoucím zaměstnání. 4 měsíce jsem měl maximální možnou podporu a odpočíval v JV Ásii před nástupem do nového jobu. ÚP bez problému akceptoval.
Navaja napsal(a):Ještě mám pocit, že tento web jde nějak do háje, ... Nějak se vytratila témata , co kde vidět a poznat. vlastně nevím, jestli se toho nedozvím více na tom tolik zatracovaném Facebooku.
Tato temata tu prece alespon za posledni roky vzdycky byla ve vyrazne mensine. Treba se to zlepsi s nove zavedenymi cestopisy. Jak jste k tem tematum prispela Vy? Nevsiml jsem si Vasich castych odpovedi.
Drive se o tom dost diskutovalo na hedvabne stezce, ale ta jde na rozdil od CL opravdu do haje kvuli neschopnym majitelum a zamestnancum.
Ono je to trosku slozitejsi , zkuseni cestovatele tady hlavne hledaji vyhodne letenky ,coz je vlastne hlavni prinos kdy clovek co nesedi dene hodne hodin na internetu nema sanci najit , leda nahodne , proto si porad myslim , ze stacilo stare CL ktere bylo prehlednejsi , mozna se to pridanim nove slozky zlepsi ,ale to asi neni o strankach, ale o lidech , mozna by stalo za to jeste nejak rozdelit zkusenejsi cestovatele a ty co maji male zkusenosti a dokola se ptaji na zakladni veci jako jsou rozmery zavazadel . moznosti nastupu cesty jinde pri klasickych leteckych spolecnostech a podobne , nikdo uceny z nebe nespadnul , ale prece jen nektere otazky co se stale opakuji by bylo mozno umistit nekam do jednoho a podle potreby je aktualizovat
Obrazek o tom kdo je tady jak aktivni prinasi prehled cestovatelu a bohuzel ti co navstivili nejvic zemi zde nepisou vlastne vubec